Trainingen

Wij gaan al lange tijd mee in de wereld van verf. De ervaring die we onderweg hebben opgedaan delen we graag met je in de vorm van trainingen. Zo word of blijf jij een vakman in verf.

Op aanvraag

Verfapplicatie training

De verfmarkt verandert voortdurend. Bij Colours & Coatings vinden we het daarom belangrijk om up-to-date te blijven. Van onze producten… maar ook van technieken en applicatie-methodes. En we brengen niet alleen ons eigen personeel op de hoogte. Om efficiëntie te waarborgen, is het belangrijk dat de gebruikers van onze producten dezelfde kennis hebben. Heb je specifieke vragen over verfsystemen of applicatie binnen jouw bedrijf laat het ons weten en samen komen we tot een training op maat.

In ons trainingscentrum nemen we je jou en je collega's vervolgens mee in zowel de theorie als de praktijk. Het centrum is volledig ingericht als applicatiecentrum voor ál onze markten. Maak kennis met de nieuwste systemen op verftechnisch gebied, non-paint en apparatuur en test het direct zelf uit. Samen gaan we voor meer rendement en een mooi resultaat! 

 

Naar boven