Afscheid

Niek van de Pavert

Vandaag hebben we afscheid genomen van collega supporter Niek van de Pavert! 

JAMMER! Is het eerste wat in ons opkwam.  Maar we snappen het en wensen je dan ook heel veel creatief succes en plezier met je nieuwe job bij Digi Car b.v.   

Een aantal jaren geleden kwam Niek bij Colours en Coatings binnen via het uitzendbureau. Een uiterst talentvolle en creatieve jongeman. Wist heel goed wat hij wilde maar kon dit nog niet bij het juiste bedrijf voor elkaar krijgen.  Dan maar 4 dagen bij Colours en Coatings en 1 dag creatief voor jezelf.  Uiteindelijk heeft Niek een aantal jaren bij Colours en Coatings gewerkt. Niek was een fijne, plezierige en hulpvaardige collega in het team Logistiek en Warehouse.  Een #supporter in hart en nieren! 

Toch kwam een maand geleden de dag dat hij vertelde dat hij een nieuwe job had gevonden! Inderdaad eerste reactie vanuit Colours en Coating was JAMMER wink.  Maar wat een leuk nieuws was het toch uiteindelijk voor jou.  Je hebt de baan gevonden waar je al zolang naar op zoek was.  Een job die past bij je creativiteit en passie!  Zo zie je maar weer. Geef nooit je geloof in je eigen droom of passie op. 

#afscheid #supporterNiek #succesenpleziernieuwejob 

 

Naar boven